diumenge, 29 de gener del 2017

MONDRIAN

Hem iniciat un nou projecte de plàstica! el treballarem juntament amb els Metges de P-3 i els Jardiners de P-4.
Primer de tot hem fet una presentació de l'artista Pieter Mondrian, per conèixer qui era i com era la seva obra. Hem parlat de la línia (vertical, horitzontal) i dels colors blanc, negre i els primaris (blau, groc i vermell) que utilitzava en els seus quadres.


Al llarg de la setmana hem anat fent diferents activitats per treballar l'obra d'aquest aritsta holandès.
Per grups hem fet 4 activitats diferents:
Una de robòtica, on hem reproduit un model  del Mondrian en el panell i cada nen tirava el dau de colors i tenia de dirigir el robot fins al color.




Una altra activitat ha estat amb les taules de llum i els ipads! Amb les taules de llum hem pogut jugar a reproduir composicions com el Mondrian amb els quadrats i els rectangles de colors...





I amb els ipads hem pogut jugar a fer composicions amb l'App "MyMondrian".

Una altra activitat és fer un mural gegant entre tots! El primer grup s'ha encarregat de pintar les línies negres i els altres grups hauran d'omplir de color els quadrats i rectangles!























També hem fet una activitat on hem fet la nostra pròpia obra d'art a l'estil Mondrian! primer hem decidit on volíem les línies en el full i després hem omplert amb papers petits el color, com si fos un mosaic.
















A classe també hem volgut fer un quadre amb pintures i pincells, primer hem dibuixat les línies verticals i horitzontals i després pintarem alguns quadrats i rectangles amb els colors primaris...



I hem volgut comprovar perquè se li diuen colors primaris... hem vist que si els barregem entre ells surten els colors secundaris! Ens encanta experimentar, sembla que fem màgia! Si barregem el groc i el vermell ens surt el taronja, amb el groc i el blau tenim el verd i amb el vermell i el blau ens surt el morat! I sabeu què passa si els barregem tots?
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada